http://inna-norma.blog.onet.pl/
Powieść opowiada o szesnastoletniej dobrze wychowanej dziewczynie, która dowiaduje się, że jest kleptomanką. Dopadają ją huśtawki nastrojów, a coraz częstrze kłótnie z rodzicami podniecają tylko płomień jej niechęci do świata. Nie ma zamiaru chodzić na spotkania terapeutyczne z psychologiem, które mogły by postawić ją na równe nogi. Małgorzata, bo tak owa nastolatka ma na imię zaszkodziła sobie jeszcze bardziej powiadamiając o swojej przypadłości przyjaciółce, która powiedziała innej przyjaciółce, która powiedziała kolejnej osobie, a ta osoba kolejnej. Podsumówując cała szkoła wiedziała o nieszczęściu, które spotkało Gośkę. Czy fakt, że osoby w miejscu, gdzie Małgosia spędza czas, wiedzą , że jest kleptomanką sprawi, że dziewczyna zdecuduje się na spotkania z psychologiem?
Blog powstał kilka miesięcy temu, a opowiadanie dopiero się zaczyna. Zapraszam do czytania i życzę miłej lektury:)
Widzę, że jeszcze grafiki sobie nie ogarnęłaś;] Przeczytałam tylko pierwszy wpis [z braku czasu więcej nie dam rady] co powiedzieć? Pisz i się rozwijaj:p Powodzenia:p
Sappy, fajnie, że chociaż zajrzałaś i przeczytałaś wpis. Wiem, że jest dużo błędów, co do grafiki nie mam żadnych takich programów, jedynie paint i gimp, ale one chyba się nie nadają.